Online de goedkoopste verzekering premies berekenen en vergelijken

Mijn polismap

 Mijnpolismap - verzekeringen

Een compleet overzicht:

Mijn Polismap is een persoonlijke en goed beveiligde webpagina waar u eenvoudig al uw verzekeringen kunt inzien en beheren. Mijn Polismap is een gratis service die u wordt aangeboden door Uw Financiele Butler. Op Mijn Polismap staan de verzekeringen die u via Uw Financiele Butler heeft afgesloten. Verzekeringen die u elders heeft afgesloten kunt u zelfs ook  invoeren in uw digitale polismap.

 

Met Mijn Polismap heeft u in geval van schade gelijk de juiste verzekering bij de hand. Met mijn polismap zijn uw polissen keurig opgeborgen en heeft u een goed overzicht, ook voor wat betreft de premie en polisvoorwaarden.

 

Eenvoudig schade melden - via internet!

Mijn Polismap biedt u niet alleen overzicht maar u kunt in geval van schade deze melden via internet. Bovendien kunt u online adreswijzigingen doorgeven. Ook polissen inzien en eventueel wijzigen is mogelijk en erg gemakkelijk.

 

Toegang tot Mijn Polismap:

Ga naar de website https://www.mijnpolismap.nl.
U logt in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. U heeft gelijk toegang. Het wachtwoord kunt u later, indien u dit wenst, zelf wijzigen.

 

In het geval u vragen heeft of u ervaart problemen met het zelf werken met Mijn Polismap dan helpen wij u graag. U kunt ons bereiken telefonisch via 0522-246001

Copyright © Uw financieŽle Butler - Gerealiseerd door DehaanMedia